RING OSS - 08-121 116 41

Byggställning Stockholm

RING OSS - 08-121 116 41

Byggställning

Byggställning i Stockholm, på en ny byggnad.

Kontakta oss - den här sidan om byggställning i Stockholm är ledig och kan bli er!

Nedan är exempel på text som kan stå kvar eller skrivas om för att anpassa just efter ert företag.

En byggställning i Stockholm tar inte lång tid att montera. För att byggnadsställningen som ni hyr av oss i Stockholm, ska monteras på rätt sätt, kommer vi ut och monterar den åt er. För vår del är det så pass viktigt att vi vill säkerställa att den monteras på rätt sätt. Det är för er säkerhets skull som vi väljer att montera dem åt er.

Kontakta oss när ni behöver hyra byggställning och väderskydd i Stockholm

Vi kommer ut och monterar den på plats åt er. På så sätt kan du även kontrollera att det är rätt sorts byggnadsställning som ni hyr av oss. När vi är ute på er arbetsplats, kan vi bilda oss en uppfattning om det slags arbete som ni ska utföra och vilken slags byggnadsställning det är som ni behöver.

Förvaring av byggställning i Stockholm

En byggställning tar otroligt stor plats när den inte är uppsatt. Vi har lokaler för förvaring av byggställningar i Stockholm. När de förvaras, ser vi till så att kvaliteten bibehålls. Vi smörjer de olika delarna som ska skruvas ihop och kontrollerar säkerheten på den under förvaringens gång. Vi kommer även ut med byggställningen åt er, eftersom det inte alltid är självklart att alla byggbolag har den typen av lastbilar som krävs för att transportera dem.

Så hyr du våra byggställningar

Vill ni hyra byggställning i Stockholm? Kontakt oss så hjälper vi er.

  1. Vi kommer ut på ett besök för att bilda oss en uppfattning om vilken slags byggställning ni behöver och kan ge en realistisk offert för byggställning i Stockholm.
  2. När ni godkänner offerten, kommer vi ut med den så snabbt det bara går för att inte försena ert byggprojekt.
  3. Ni använder byggställningen som ni behöver den och kan samtidigt hyra väderskydd om ni behöver det.
  4. När ni är klara kommer vi ut och hämtar byggställningen, så att ni kan göra annat och kanske avsluta bygg- eller renoveringsarbetet.