RING OSS - 08-121 116 41

Byggställning Stockholm

RING OSS - 08-121 116 41

Om oss

Byggställning i Stockholm, på en äldre byggnad vid en gata.

Erbjuder ert företag tjänster inom byggställning i Stockholm? Vi på Addictive Group Media AB hyr ut landningssidor till kunder som vill få nya kundkontakter och bra ranking på Google.

Vi hjälper er skapa er nästa stora affär – kontakta oss för att hyra den här sidan om byggställning i Stockholm och forma den efter ert företag!

Välkommen till oss i Stockholm. Av oss kan du hyra byggställning i Stockholm och väderskydd i Stockholm för det bygg- eller renoveringsprojekt som du arbetar med.

Säkerhet i fokus

Eftersom vi fokuserar på säkerhet ser vi till att hela tiden vidareutbilda oss för att kunna hyra ut säkra byggställningar och väderskydd i Stockholm. Vi är medlemmar i branschorganisationen Ställningsentreprenörerna och ser alltid till att bära ID06, som är en legitimation och som visar vilka vi är när vi arbetar ute på olika arbetsplatser runt om i Stockholm.

                ID06 logo STIB logo

Hyr väderskydd av oss

I Stockholm vänder vi oss till bygg- och renoveringsbolagsamt privatpersoner som behövder byggnadsställning för sin säkra renovering i Stockholm. Ett väderskydd är även nödvändigt att hyra, med tanke på det väder som vi har i Sverige. Att få in väta när vi renoverar kan skada hela fastigheten, och som skydd mot detta är ett väderskydd en nödvändighet.

Anlita oss för uthyrning av byggställning och väderskydd i Stockholm!